Results 1 to 2 of 2

Thread: Headlights not working

  1. #1
    Registered User
    Member ID
    CZCC-4433
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Austin Texas
    Posts
    59

    Default Headlights not working

    Couldnt get my headlights to turn on yesterday and I was wondering if anyone has a fuse box diagram and could tell me what fuse to check. If you know of anything else that could of occured please enlighten me. Thanks.

  2. #2
    The Lone Potter v12horse's Avatar
    Member ID
    CZCC-3738
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Fremont, Ca
    Age
    37
    Posts
    1,130

    Default

    It's a little hard to tell you since you didn't mention what year your car is. On my 1974 260z, the far left top two fuses are for the headlights. Look at the posts that hold the two fuses and see if they are in good shape. Do all of your other lights work?

    Other problems could be a bad wire connection or faulty combination switch at the column. To go about fixing these, I am really not sure. All this information is out of my Factory Service manual.

    Ben
    "A real sports car chooses its owner because it has a soul. If you're chosen, you'll love it, and the more it requires care and maintenance the more you love it." -Mr. Morita (Z432 owner)

    RLS30-034436
    305 GP Light Blue

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •