Results 1 to 3 of 3

Thread: Brake Lights

  1. #1
    Registered User Hunter21's Avatar
    Member ID
    CZCC-6339
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Kansas City KS
    Posts
    12

    Default Brake Lights

    I am having troubles with my left rear brake light. I just replaced the stop light switch, but that only fixed the right brake light. All my blinkers, hazard, tail, and head lights are working. I think its the hazard relay switch but am uncertain. Any help would be greatly appreciated.

    Thanks,
    Hunter

  2. #2
    Registered User Schev's Avatar
    Member ID
    CZCC-7027
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Lehigh, PA
    Age
    32
    Posts
    226

    Default

    Check the fuses. I had a very similar problem with my brake lights and them not illuminating. I replaced the fuse and they worked wonderful. I believe it is the fifth fuse down on the left side on a 240. Chances are it is not a fuse becasue you have one brake light working but it is worth a try.
    Last edited by Schev; 09-23-2004 at 04:35 PM.

  3. #3
    Registered User seerex's Avatar
    Member ID
    CZCC-4995
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Florida
    Posts
    920

    Default

    also remove the bulb as well and clean the connections at the bulb and rear harness , also test the circuit to see if you are getting any juice when the brakes are applied to that bulb socket first then work your way back
    72 240z Yellow
    HLS3077658
    Nickname "Rusty"
    Slow Restore

    71 240z Red
    HLS3033776
    43k original
    Getting Done

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •