Results 1 to 4 of 4

Thread: Hi all.

  1. #1
    Sklein239 sklein239's Avatar
    Member ID
    CZCC-19341
    Join Date
    May 2009
    Location
    Coral Springs, FL
    Posts
    10

    Default Hi all.

    I have been working on my Z for almost 2 years now, and what an experience! I am getting it back to really good condition. It has an electronic/push button start, and the tach is not functional.
    Anyone know where the tach should be hooked up to? Thanks!

  2. #2
    Semi-retired admin Arne's Avatar
    Member ID
    CZCC-8596
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Eugene, Oregon, USA
    Age
    62
    Posts
    8,465

    Default

    We need more data. What year Z, and what (if any) ignition mods have you added?
    Arne - Former owner, HLS30-37705, 7/71, 905 Red
    Car blogs - 240Z - Porsche 911

  3. #3
    Bitten by the Z bug hard bigoak's Avatar
    Member ID
    CZCC-8037
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bradford, Ontario
    Age
    48
    Posts
    1,008

    Default

    Welcome aboard...

    As Arne stated, much more info needed. And pic's are a must for a new member.

    Cheers.
    Bigoak

    '71 240Z
    '77 280Z
    '87 300ZX

  4. #4
    Sklein239 sklein239's Avatar
    Member ID
    CZCC-19341
    Join Date
    May 2009
    Location
    Coral Springs, FL
    Posts
    10

    Default

    this was previously installed, and not my forte, but it is a 1972, and there is a Allison XR700 Electronic ignition with a CraneCams HI-6 Discharge ignition with auto sequence rev limiter. Hope that helps.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •