Results 1 to 4 of 4

Thread: Running rich

  1. #1
    Registered User '77az280z's Avatar
    Member ID
    CZCC-19083
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mesa Arizona
    Age
    29
    Posts
    74

    Default Running rich

    Ok so i fixed most of my problem, heres whats left. i cant figure it out at all lol, but im runninf 3.75 CO's during the load, and i need to be running 1.5. Anyone got any suggestions of what it could be? Did spark plugs and wires which fixed the original problem, now its just trying to get this last bit done so i can finally pass emissions. Thanks guys

  2. #2
    Former frequent poster sblake01's Avatar
    Member ID
    CZCC-3797
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    San Bernardino, Ca. U.S.A.
    Age
    69
    Posts
    10,574

    Default

    Does it have a catalytic converter? If so, what's it's condition?
    2004 Ford Ranger EDGE Supercab
    (@Moonpup: This one really is an EDGE!)
    2005 Pontaic GTO
    2010 Mercedes Benz C300 AMG Sportline (Wife's car)
    2014 Kia Rio LX (Wife's daily driver)
    Certified HVAC/MVAC Technician

  3. #3
    Registered User
    Member ID
    CZCC-19999
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Tucson Az
    Posts
    696

    Default

    Ok. Fist off as suggested above take a look at your catalytic converter. You have to have one in Arizona to pass emissions. What is your reading at idle? What is your timing set to? Did you adjust the a/f ratio properly?

    Jan

  4. #4
    Registered User '77az280z's Avatar
    Member ID
    CZCC-19083
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mesa Arizona
    Age
    29
    Posts
    74

    Default

    No i passed it without a cat lol, but i run at about 1k at idle, idle not too sure id have to double check on that. But i did pass emissions hahaha who needs a cat pssh

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Running rich
    By '77az280z in forum Help Me !!
    Replies: 5
    Last Post: 09-13-2009, 11:54 AM
  2. Need Help, Running rich...
    By fixxor in forum Help Me !!
    Replies: 12
    Last Post: 06-17-2008, 04:06 PM
  3. Carbs set full lean, still running rich
    By bkelly in forum Help Me !!
    Replies: 22
    Last Post: 09-09-2007, 05:40 PM
  4. Running Really Rich
    By z_boi in forum Fuel Injection (S30)
    Replies: 8
    Last Post: 09-13-2004, 01:53 PM
  5. 260 Hitachi SU's running pig rich at idle ?
    By cdk4219 in forum Carburetors (S30)
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2004, 09:01 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •