Results 1 to 2 of 2

Thread: Odd electrical issue... fan & lights

  1. #1
    Registered User rossiz's Avatar
    Member ID
    CZCC-30163
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Seattle, WA
    Age
    53
    Posts
    323

    Default Odd electrical issue... fan & lights

    quick question to the electrical gurus out there (i am not adequately talented in this dark art).

    yesterday on the way to work the interior fan wasn't working - and it was hot out... when i got to my parking garage i turned on the headlights and the fan turned on with them (the fan switch was left on high) and now it all seems to work, with or without the lights.

    does this make any sense or was it a very, very strange coincidence?
    '78 280z - Daily driver/work in progress...

  2. #2
    Registered User CanTechZ's Avatar
    Member ID
    CZCC-8626
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Chilliwack, BC
    Age
    59
    Posts
    101

    Default

    I had problems with my fan switch working intermittently and after I had the switch contacts cleaned it has worked fine since. I think the headlight thing is just coincidence.
    '70 240Z - (HLS30-06521) restoring stock, owned since '78
    http://www.classiczcars.com/photopos...r=8626&cat=500

    '13 Audi A5 S-Line
    '04 GMC Sierra SLT Quad Cab
    '88 Suzuki Samurai - SPOA, 1.6L EFI, 31" Mud Kings, 5:13's, Custom Bush Bar, CRX Seats.
    '91 Suzuki Samurai - 2" Body Lift, Smittybilt Bumper, Warn 6000, Prelude Seats. - Sold
    '80 Suzuki LJ80 project - Sold

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Electrical Issue?
    By duffman in forum Electrical (S30)
    Replies: 37
    Last Post: 12-17-2012, 04:47 PM
  2. Electrical Issue
    By whew41 in forum Electrical (S30)
    Replies: 12
    Last Post: 09-30-2011, 03:13 AM
  3. electrical issue
    By refman1970 in forum Help Me !!
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2009, 07:13 PM
  4. HELP electrical issue
    By HotrodPez in forum Help Me !!
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2008, 09:42 PM
  5. '73 electrical issue
    By jeffwharton in forum Electrical (S30)
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2002, 06:49 PM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •