Results 1 to 4 of 4

Thread: no lights, no power, no nothing

  1. #1
    Texan saridout's Avatar
    Member ID
    CZCC-18856
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dallas, TX
    Age
    35
    Posts
    193

    Default no lights, no power, no nothing

    since i've gotten my engine back in the car, i've got no electrical power at all. no lights, no reaction to turning the key, et cetera. the battery seems to be fully charged, and i was very careful to reattach everything just as it was before the rebuild. i've replaced the starter unit and the fusible links, but that's all i've changed. if there's one thing i'm absolute pants at, it's electrical stuff. where should i even start looking? is this being caused by a short, possibly?
    1976 280z Automatic

    my 280z flickr set

  2. #2
    Registered User
    Member ID
    CZCC-18227
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Colorado Springs, CO
    Posts
    169

    Default

    You have a bad fusible link

  3. #3
    Z geek at large FastWoman's Avatar
    Member ID
    CZCC-19635
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hampton Roads, VA
    Posts
    2,787

    Default

    It's something to do with the main supply. Either a fusible link is bad, as Manny suggests, or you didn't connect the wire feeding the fusible links to the + post of the battery. It probably connects in alongside the cable running to the starter. You might also have a wire that connects to the + post of the starter. In fact I think I had both in my '78 before I reconfigured it.
    My last three sports cars while I still owned all three:

    2001 BMW Z3 Roadster 3.0i soft/hard top (sold)
    1966 Ford Mustang Coupe (sold)
    1978 Datsun 280Z (enjoying very much )

  4. #4
    Texan saridout's Avatar
    Member ID
    CZCC-18856
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dallas, TX
    Age
    35
    Posts
    193

    Default

    ok, it was a fusible link. all fixed now, thankyou now i've got a new problem! i'll post it in a new thread
    1976 280z Automatic

    my 280z flickr set

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. only 1 set of 240Z LED Tail lights for sale!!
    By Zs-ondabrain in forum Electrical Mods
    Replies: 69
    Last Post: 10-01-2012, 03:30 PM
  2. L.E.D Solutions for dash and other LIGHTS?
    By Zs-ondabrain in forum Electrical (S30)
    Replies: 108
    Last Post: 01-09-2011, 03:43 PM
  3. Have you been watching - cheap cars?
    By Carl Beck in forum Open Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 07-28-2009, 03:12 PM
  4. Best way to power driving lights?
    By 240ZMan in forum Electrical (S30)
    Replies: 17
    Last Post: 11-07-2003, 05:37 PM
  5. Fading lights then complete power loss
    By 240z Titan in forum Electrical (S30)
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2003, 01:24 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •