Results 1 to 5 of 5

Thread: i need to get my turn signals working ASAP

  1. #1
    Texan saridout's Avatar
    Member ID
    CZCC-18856
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dallas, TX
    Age
    35
    Posts
    193

    Default i need to get my turn signals working ASAP

    i've been taking out my center console, AC controls and center vent finisher, prior to which my turn signals were fully functional. i forgot that my Z club meets tomorrow, and i need to get the turn signals working again so i can drive it over. i thought that plugging the hazard lights switch back in would do it, but it only makes it so i can turn on the hazards. what else do the signals run through that i should plug back in? the only peripherals that i unplugged were the hazard switch, defogger switch, heater fan control, AC control lamp, blower motor, and radio.
    1976 280z Automatic

    my 280z flickr set

  2. #2
    Registered User 280ZSS's Avatar
    Member ID
    CZCC-18028
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Nebraska
    Age
    37
    Posts
    59

    Default

    My signals didn't work until I plugged in the hazard switch and changed the fuses. My car is the same as yours, 76 280z automatic (good choice!).
    After I plugged the hazards in, they worked. Just make sure everything in the console are is plugged in.
    Make sure you plugged the RIGHT connector into the hazards, there were 2 similar ones on mine!
    HTH, Good luck
    Self Taught Car Freak
    87 Monte SS
    76 280Z: the new project
    95 Camry (broken something, at shop)

  3. #3
    Registered User
    Member ID
    CZCC-17003
    Join Date
    May 2008
    Location
    Arena, WI 53503, USA
    Age
    47
    Posts
    69

    Default I have a similiar problem - solution

    my turn signals also have issues. i found that the system for the hazzards isnt turned off at the right moment the turn signals dont work.
    (i do have odd electrical issues and it is also a 76 280z)
    when it happens that i need hazzards i use them. to fix, signal right or left, then turn the hazards on and of patiently. eventually i get to the point it works again.
    I suspect the relay...

    hope this helps
    --------
    2004 Honda Insight - Commuting, 65mpg Hybrid
    1976 Datsun 280z - Fun. mpg? who cares.

  4. #4
    GunZlinger KDMatt's Avatar
    Member ID
    CZCC-8319
    Join Date
    May 2005
    Location
    Minneapolis, MN
    Age
    34
    Posts
    602

    Default

    Quote Originally Posted by AnthonyG View Post
    my turn signals also have issues. i found that the system for the hazzards isnt turned off at the right moment the turn signals dont work.
    (i do have odd electrical issues and it is also a 76 280z)
    when it happens that i need hazzards i use them. to fix, signal right or left, then turn the hazards on and of patiently. eventually i get to the point it works again.
    I suspect the relay...

    hope this helps
    I've got the same thing on my '76 ... strange coincidence ... and I even have a brand new turn signal relay! ... maybe it's the hazard light relay?

    To get mine to work I'll quickly turn the hazards on and off, then try signaling ... and I'll repeat this over and over again until it'll let me use the turn signals.
    Silver '76 280Z Daily-Driver - "Lindsey" -- HLS30286119
    The Miracle Car! -- Spared from disaster TWICE!
    Quote Originally Posted by Alfadog
    Z - 2
    Trees - 0!

  5. #5
    Texan saridout's Avatar
    Member ID
    CZCC-18856
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dallas, TX
    Age
    35
    Posts
    193

    Default

    i got mine working, finally. if i were you, i'd inspect the connector for the hazard switch. try plugging it in and disconnecting it a few times. oh, and actually start the car before testing the signals. they don't come on with the rest of the lights unless the car is on.
    1976 280z Automatic

    my 280z flickr set

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need Help with Turn Signals
    By drivefaster83 in forum Electrical (S30)
    Replies: 7
    Last Post: 06-05-2008, 04:45 PM
  2. Help! Turn Signals
    By zack_280 in forum Electrical (S30)
    Replies: 11
    Last Post: 11-04-2005, 09:44 AM
  3. Where Do YOu Practice Your AutoX Stuff?
    By TomoHawk in forum Open Racing Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 07-05-2005, 06:35 AM
  4. Turn signals
    By frankensteinZ in forum Electrical (S30)
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2003, 02:01 PM
  5. Turn signals stopped working
    By Inf in forum Help Me !!
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2003, 07:33 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •